avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza, schita accident
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza, schita accident

organul de cercetare de la fata locului a intocmit urmatoarea schita, in urma accidentului: [ link extern ]
cum ati inerpreta situatia si concluzie ati da?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:04, 2 Ianuarie 2013
Folosind doar o schita pentru a interpreta situatia si a concluziona, ar insemna sa jucam la loto. Pozele facute la fata locului, vizionarea vehiculelor, declaratiile celor implicati, respectiv ale martorilor, starea tehnica a vehiculelor, semnele de circualtie existente la fata locului, etc. impreuna cu schita pot sa duca la o interpretare corecta.
Schita este bine facuta (in comparatie cu altele pe care le-am vazut), dar nu sunt indicate unele distante ceea ce face ca unele pozitii sa nu fie univoc determinate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie si procedura in cazul accidentelor rutiere cu victime ! Roland Mindrila Roland Mindrila In cazul in care sunteti implicati intr-un accident soldat cu victime, fie numai cu raniri usoare sau vatamari usoare, nu modificati pozitia vehiculului pina ... (vezi toată discuția)
Probe admise instanta alinamugur alinamugur Am si eu cateva intrebari legate de probele ce pot fi admise in instanta. In urma oricarui gen de accident se face o constatare, analiza, un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Daune rca naruto naruto Am fost implicat intr-un accident rutier, iar acum cealalta parte nu este multumita de despagubirea acordata de asigurari. Daca ma da in judecata pot cere sa i ... (vezi toată discuția)