avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violare de domiciliu

Buna ziua
Am si eu o problema. Fosta mea sotie a patruns in casa tatalui meu fara acordul lui, a lovit-o pe sora mea si m-a amenintat cu moartea. a adus injurii la adresa familiei si nu a vrut sa paraseasca casa decat dupa vreo 15 minute cand tata a pus mana pe telefon sa cheme politia. Mentionez ca nimeni din casa nu a atins-o pentru ca era isterica si capabila de orice.
Care este pedeapsa maxima pe care o poate primi in conditiile in care tata a facut plangere impotriva ei?
Se pot cere despagubiri morale?
Ce putem face sa plateasca mai ales ca pe mine m-a ameninţat şi telefonic ca ma omoara, iar eu am martori in acest sens? Oare se poate sa scape fara sa faca puscarie, asa cum se intampampla la noi in tară?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:36, 8 Februarie 2009
amne a scris:

Buna ziua
Am si eu o problema. Fosta mea sotie a patruns in casa tatalui meu fara acordul lui, a lovit-o pe sora mea si m-a amenintat cu moartea. a adus injurii la adresa familiei si nu a vrut sa paraseasca casa decat dupa vreo 15 minute cand tata a pus mana pe telefon sa cheme politia. Mentionez ca nimeni din casa nu a atins-o pentru ca era isterica si capabila de orice.
Care este pedeapsa maxima pe care o poate primi in conditiile in care tata a facut plangere impotriva ei?
Se pot cere despagubiri morale?
Ce putem face sa plateasca mai ales ca pe mine m-a ameninţat şi telefonic ca ma omoara, iar eu am martori in acest sens? Oare se poate sa scape fara sa faca puscarie, asa cum se intampampla la noi in tară?
Va multumesc

Se poate sa scape si fara inchisoare.
Pana la inchisoare trebuie sa existe un proces.
In proces se pot intampla multe.Depinde de probe si de circumstantele de fapt.
E posibil si sa nu fie trimisa in judecata.Depinde...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea de domiciliu ContSters82607 ContSters82607 buna ziua.unui prieten de-al meu i s-a intocmit dosar penal astfel; tatal lui a fost in nenumarate dati jignit si amenintat de catre amantul sotiei sale (il ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de a intra in casa nicki nicki Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat, iar apartamentul in care locuia a fost cumparat de fiica mea, anterior ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu marius.suceava marius.suceava Buna ziua am si eu o intrebare daca la cazul plangere penala violre de domiciliu si violenta fara martori si este la prima abatere ce consecinte se aplica ? ... (vezi toată discuția)