avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis de conducere

Buna
Cine poate sa imi ofere o informatie oficiala despre schimbarea permisului de conducere? Cine trebuie sa mearga sa-l schimbe?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 00:15, 28 Decembrie 2012
Conform art. 5 din Ordinul M.A.I. nr. 157 din 2012 permisele de conducere eliberate pana la data de 19 ianuarie 2013 raman valabile pana la data expirarii perioadei de valabilitate a acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere ClenciuConstantin ClenciuConstantin Buna ziua! Detin permis de conducere model emis in 2007 si doresc sa-mi raspundeti daca pot circula fara probleme, in acest an, in tari din UE sau tranzit ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Brleanuaurel1981 Brleanuaurel1981 buna ziua o intrebare mai trebuie sa fac fisa medicala daca vreau sami schimb prmisul nu il am expirat trebuie sal schimb pentru adresa (vezi toată discuția)
Cod rutier ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna ziua tuturor!am inteles din relatarile stiristilor ca noul cod rutier prevede ca cei care detin categoiile C,D,C+E,D+E,sa fie obligati sa-si schimbe ... (vezi toată discuția)