avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Impozit programatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Impozit programatori

Buna ziua, Am terminat facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică in anul 2003, Sectia de Statistica si previziune economica(5 ani); Inteleg acum de la firma de la care lucrez ca nu pot beneficia de reducerea de impozit de 16% pe salariu, deoarece sectia mea nu este trecuta in nu stiu ce 'Anexa 2'. Firma unde am lucrat anterior mi-a dat aceasta reducere de impozit. Pot face ceva sa obtin aceasta reducere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 23 August 2013
Pentru a va adresa Ministerului Muncii puteti folosi adresa de mai jos:
E-mail: relatiicupublicul@mmuncii.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit system30 system30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: daca un absolvent de Facultate are inscrisa la specializare: \"Telecomunicatii\" si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Legea 250/2004 contabilitate si informatica de gestiune biancaores biancaores Buna ziua, Daca am specializarea in domeniul Contabilitate si Informatica de gestiune m-as putea angaja pe post de [b]programator[/b] si sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Nu beneficiez de deducere impozit pe venit chiar daca am terminat ac mercutio25 mercutio25 Am terminat facultatea de Automatica si Calculatoare(Politehnica Gh. Asachi Iasi) promotie de 5 ani. De cand ma stiu au existat 3 sectii in cadrul acestei ... (vezi toată discuția)