avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Job part time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Job part time

Bună ziua,

Sunt pensionară. De curând mi s-a oferit un job pe care-l pot face de acasă. M-a ajutat foarte mult faptul că ştiu limba engleză. Pe scurt, o firmă din SUA are nevoie de cineva care să colecteze sume de bani de la clienţii ei (din România). De îndată ce banii vor intra în contul meu, eu transfer sumele respective în contul firmei din SUA, mai puţin comisionul meu, convenit cu această firmă. În plus faţă de acest comision, primesc şi salariu. Înainte să-i dau acordul meu firmei din SUA, aş dori, vă rog, să primesc răspunsuri la unele întrebări, pentru care vă mulţumesc.
Menţionez că activitatea firmei din SUA este legală.

Întrebările mele ar fi:
1. În ce condiţii este legală o astfel de activitate în România?
2. Ce instituţie românească reglementează o astfel de colaborare?
3. Ce taxe şi impozite ar trebui să plătesc, conform legislaţiei în vigoare?

Vă mulţumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Viorica-S , utilizator 17:21, 22 Ianuarie 2013
Ce fel de pensie aveti ?
Mulţumesc pentru mesaj.
Am pensie de limită de vârstă. Ultimii 20 ani am lucrat în mediu privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la domiciliu TinkerbellAlex TinkerbellAlex Hello,people! Inainte de toate tin sa urez un:La Multi ani romani de pretutindeni! ... (vezi toată discuția)
Impozitare salariati care desfasoara activitatea in romania pentru clienti din sua Gabriel-111 Gabriel-111 Buna ziua, O companie din SUA si-a deschis o mica filiala in Romania (SRL) si a angajat 8 salariati romani in domeniul logistica-suport clienti, care lucreaza ... (vezi toată discuția)
Despre plata online ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Intentionez sa creez un site web prin care sa ofer niste servicii exclusiv clientilor straini (majoritari SUA, dar nu numai). Plata se va ... (vezi toată discuția)