avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Un pic de ajutor - pfa comert online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Un pic de ajutor - pfa comert online

Buna ziua,
Am Pfa cu cod caen pentru comert online, dar am o nelamurire.
As vrea sa vand autocolante (stickere) pe care le cumpar la m2, si as vrea sa le ambalez frumos si sa le vand la bucata. E posibil? Am voie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: kowax , utilizator 23:02, 28 Decembrie 2012
Am uitat sa precizez, pe ambalaj vreau sa apara siteul meu, logoul meu etc. Vreau sa il vand ca al meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma poate refuza sa vanda catre alta firma? ContSters477326 ContSters477326 Buna ziua, am o societate comerciala care practica comert cu ridicata (evident, doar catre alte societati), am dreptul sa refuz o firma care imi plaseaza o ... (vezi toată discuția)
Nelamurire facturare / descarcare gestiune pfa ciucardelcosti ciucardelcosti Buna ziua, Am si eu o nelamurire in legatura cu facturarea / descarcarea gestiunii pentru PFA cu activitati de comert, design specializat si alte activitati ... (vezi toată discuția)
Ii magazin online si real kittykat16 kittykat16 Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire...daca am o ii cod caen 4771 si am un magazin fizic as putea face un site de prezentare a produselor si as putea sa le si ... (vezi toată discuția)