avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... II magazin online si real
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

II magazin online si real

Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire...daca am o ii cod caen 4771 si am un magazin fizic as putea face un site de prezentare a produselor si as putea sa le si vand prin intermediul acestui site fara sa am cod caen specific vanzarilor produselor pe internet??
Cel mai recent răspuns: kittykat16 , utilizator 15:36, 7 Ianuarie 2013
Nu, Trebuie sa aveti trecut si acel cod caen specific vanzarilor prin internet pe magazine online.
dar ii nu poate avea decat un singur cod caen? ar trebui sa deschis alta pt comert online?
II poate avea mai multe coduri CAEN, nu numai unul, cu o minima conditie, ca ele sa aiba legatura intre ele. Si cum despre vanzare e vorba in ambele cazuri, cum sa nu poate exista mai multe. Daca va uitati atent pe formularele pe care ati infiintat II vedeti ca si acolo exista rubrici pentru activitatea principala si pentru cele secundare.
Am citit peste tot pe net scrie ca ii nu poate avea decat un singur cod caen de asta am vrut sa fiu sigura. Va multumesc mult pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa infiintez un ii dar nu stiu exact ce coduri caen sa pun catalin87 catalin87 Salut. Urmeaza sa deschid o inteprindere individuala, dar nu sunt hotarat in legatura cu codurile CAEN. Cu ce ma ocup: In principal (tot timpul ... (vezi toată discuția)
Pot schimba cod caen secundar? ani_ela ani_ela Buna ziua, Sunt PFA cu domeniul de activitate (vi-l atasez mai jos). Lucrez pentru o firma, interemediez vanzari (sunt director vanzari) si la fiecare ... (vezi toată discuția)
Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ? anc4 anc4 Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare 4775 comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)