avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

Fiica mea este studenta si doreste sa faca comert stradal cu bijuterii lucrate manual.
Ce acte ii trebuie pentru aceasta activitate si de unde le poate obtine?
Cel mai recent răspuns: obelix44 , utilizator 17:55, 14 Februarie 2009
La registrul comertului se inregistreaza ca PFA pe activitati de comert, iar de la primarie scoate autorizatie de vanzare stradala....Aceasta daca doreste sa vanda si dupa 1 si 8 Martie.Daca doreste numai in aceste zile, cred ca autorizatia de la primarie e suficienta.
daca le si produce trebiue sa treaca si acest lucru ca activitate la orc.
as dori si eu cateva raspunsuri daca se poate;-cu referire la transformarea AF in IF 1.certificatele de calificare (curs de vanzatorsi curs de igiena)se cer pentru toate formele de organizare [PFA ;II sau IF] ori numai in cazul Intreprinderii familiale;cu mentiunea ca obiectul de activitate in toate cazurile este comert cu amanuntul al legumelor si fructelor in piete,standuri etc.cod CAEN 4781. .2.Se poate trece ca obiect de activitate secundar cod CAEN4781,iar ca principal CAEN4782 ?Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4618 Cosmin83 Cosmin83 Buna ziua. As vrea sa ma ajutati cu o problema:Codul CAEN 4618 este bun pentru a-l folosii la comercializarea legumelor,avand un stand in piata si un mic ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatie pt vanzare produse in afara pietelor si spatiilor special amenajate Vasile Nedin Vasile Nedin O intrebare: Am infiintat o asociatie familiala, mai exact o intreprindere familiala, inregistrata la Registrul Comertului, inclusiv cu cod CAEN 4799 Comerţ ... (vezi toată discuția)