sotul meu se afla in proces de partaj cu a doua sotie a tatalui sau care a decedat in anul 1999 si de pe urma caruia au ramas un ap. si autoturism in ploiesti, dobandite in timpul casatoriei si urmare decesului parintilor socrului, 1/2 dintr-un teren cu constructie + 1/2 din 2 terenuri incadrate ca agricole desi sunt in orasul Baicoi (cealalta jumatate apartine sorei decedatului). s-au facut expertizari contabile, pt constructii, teren si auto. cu expertii in constrctii si teren avem probleme in sensul ca spre ex. 2*356+7= 659 sau ca se uita aplicarea unui procent pt zona favorabila (apartamentul este situatzona de nord a orasului ploiesti, avan in jurul sau piata, supermarket, cabinete medicale, magazine de tot felul la parterul blocurilor, etc). S-a ajuns la faza de lotizare unde dl expert, face 4 variante (pt mostenirea de la Baiocoi) unde imparte si jumatatea matusii desi doar cealalta jumatate face obiectul procesului dintre sotul meu si sotia supravietuitoare. in urma obiectiunii facute, dl expert tergiverseaza depunerea unei noi lucrari, cu corecturile necesare. mentionez ca procesul este pe rol din anul 2006. Intrebarea mea este: unde ma pot adresa cu sesizare asupra modului de in care inteleg cei doi experti sa-si faca meseria
Instanta investita cu solutionarea cererii de partaj este singura care poate dispunde sanctionarea expertilor, insa totodata instanta cunoaste volumul de munca al expertilor si poate ca e ingaduitoare....Puteti face o sesizare(fara prea multi sorti de izbanda) Corpului Expertilor de pe langa Tribunalul Ploiesti - ei ar fi organismul in care sunt constituiti toti expertii judiciari.
Impartire curte
alberta33
Va rog mult ajutati-ma sa inteleg o chestiune de impartire a unui teren, o curte cu 2 case de locuit. In urma cadastrului terenul va fi impartit in 2 loturi. ... (vezi toată discuția)
Lamuriri expertiza
leusan
Cand instantaa dispus pt un imobil 2 expertize atat pe constructii cat si topo ,propunerile de lotixare le fac ambii expertii sau numai unul dintre ei ... (vezi toată discuția)