Toata viata am fost un om corect , linistit , am invatat foarte mult , am respectat pe toata lumea ,intr-un cuvant am fost un om normal d.p.d.v. moral si social. De foarte multi ani , mama mea ma tot ameninta ca ma da afara din apartamentul ei. Ea are doi copii : pe sora mea , casatorita ,si care are un copil , si eu. Sora mea locuieste la sotul ei , de cca 23 de ani , iar de curand i-au murit si socrii. Eu sunt al doilea nascut al familiei. Tatal surorii mele a decedat , si imediat , sora mea a obtinut prin justitie jumatate din apartamentul unde locuia tatal ei. Vreau sa specific ca ea este foarte mare vanatoreasa de mosteniri. Chiar mi-a si spus candva ca este bine sa il caut pe tatal meu si sa-i iau totul , ca " o mostenire nu vine niciodata de doua ori , si in fiecare zi". Acum trei ani si ceva , a reusit sa bage fel de fel de intrigi in capul mamaei noastre , care , in cele din urma , pe mine si pe sotia mea , ne-a dat afara din apartamentul ei , proprietate personala , in luna februarie , deci in plina iarna. Stiu , aceat fapt este penal , dar totusi este mama mea. In urma celor 2 divorturi intentate de mama noastra comuna impotriva tatilor nostri , ea a obtinut de fiecare data atat apartamentul cat si custodia totala a copiilor ei , adica a mea si a surorii mele uterine.
Acum ma tem ca ma pot trezi dat la o parte de sora mea , care l-a instalat pe nepotul meu dupa o saptamana , imediat dupa ce noi am fost dati afara din apartament. In goana ei dupa avere si mosteniri , ma tem ca sora mea o poate prosti pe mama noastra sa ii banda ei sau nepotului meu apartamentul , fara ca eu sa nu am dreptul la nimic , desi eu am investit destul de multi bani in acel apartament. As dori sa stiu daca sora mea poate sa faca acte cu mama noastra , in asa fel ca eu sa raman pe dinafara. Daca fac acte de vanzare-cumparare , eu nu mai am nicio putere sa atac_ Parerea mea este ca nu mai pot face nimic , dar doresc sa stiu si parerea voastra! Va rog sa-mi dati sfaturi avizate si pertinente , pentru ca nu am chef de glume , deoarece sunt si asa destul de bolnav , sarac si fara niciu venit ! Va multumesc tuturor anticipat !!