avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pt. persoanele cu dizabilitati garad accentuat sant ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pt. persoanele cu dizabilitati garad accentuat sant ceva facilitati daca detin un II ?

Buna ziua ,Craciun fericit,Sarbatori cu bine......
Sant o pesoana cu dizabilitati grad accentuat ,beneficiez de vre-o facilitate daca detin o afacere micuta ?
Va multumesc si va doresc un sincer LA MULTI ANI !!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:21, 29 Decembrie 2012
In temeiul disp art 26 lit d din L nr 488/2006 beneficiati de
facilitatea scutirii de la plata taxei pentru eliberarea autorizatiei de functionare pentru activitati economice si viza anuala a acestora
In conformitate du disp art 26 al d din L nr 448/2006 republicata beneficaiti de
facilitatea scutirii de la plata taxei pentru eliberarea autorizatiei de functionare pentru activitati economice si viza anuala a acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap accentuat truscamonika truscamonika Buna ziua , Conform Legii 193/2015 pentru modificarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap s-a modificat ... (vezi toată discuția)