avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturile banesti pentru concediul post natal si pre ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturile banesti pentru concediul post natal si pre natal

sotia mea nu a primit aceste drepturi din partea firmei la care a lucrat ca si contabila desi au trecut aproape 2 ani de la nastere .Mentionez ca am facut 3 sesizari la itm degeaba.Ce solutii imi puteti da?multumim frumos
Cel mai recent răspuns: niki81 , utilizator 20:46, 31 Ianuarie 2013
Pentru neplata indemnizatiei aferente concediului de maternitate, angajatorul va putea fi actionat in instanta la Tribunalul n raza caruia aveti domiciliul.

Pentru actionarea in judecata a CAS , va trebui sa depuneti actiune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciul sau are sediul CAS, Sectia contencios administrativ.
am mers din nou la CAS pe data de 8 ianuare si am intrebat ce sa intaMPLAT cu banii mei si au spus ca nu au putut vira banii in contul firmei pentru ca aceasta firma nu a depus pe langa concedii si tot ce tine de CAS si neimportantul certificat fiscal drept pentru care nu au putut vira banii CAS imi spune ca nu poate face nimic nici amenda nici nimic IMI SPUNE SA IL ACTIONEZ IN INSTANTA el are bani mai multi de cat mine si poate platii un avocat mai bun de cat mine CE SANSE CREDETI CA ASI AVEA ?CE MA SFATUITI?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea concediului de risc maternal in cadrul unei firme care urmeaza sa-si inchida activitatea alinutza15 alinutza15 buna ziua, am nevoie de suportul dumneavoastra, Firma unde sunt angajat urmeaza sa-si inchida activitatea in maxim 6 luni conform celor communicate de ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu plateste concediul prenatal claudia252820 claudia252820 Buna seara! Angajatorul refuza plata concediului prenatal. Cum pot sa-mi recuperez banii?Ce pasi trebuie sa urmez? mentionez ca pe anagajator nu-l sperie o ... (vezi toată discuția)
Certificat medical Gabi95 Gabi95 Bună ziua, băiatul meu a avut mâna ruptă, şi bineţeles că a avut medical . Când a întrebat la servici când i se plăteşte i s-a spus că o să-i ... (vezi toată discuția)