avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fals in inscrisuri si martori falsi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fals in inscrisuri si martori falsi

buna dimineata.in urma cu citiva ani un frate al meu a vindut un teren care mai aveam drept inca 4fratii el nestind ca si noi avem drept a crezut ca la dat tatal doar lui.iar cumparatoru nu a facut cu fratele meu nici un act de vinzare cumparare .iar acum ne judecam cu el.dar surpriza acum cumparatoru a facut chitanta de mina falsa precum ca la vindut tatal meu ce nu este adevarat.are martori care nu sunt adevarati nu au existat nici un martor.cum pot sa imi iau dreptu meu inapoi.se poate face expertize ceva.ce metode exista.va multumesc
Cel mai recent răspuns: valieugen , utilizator 10:20, 30 Decembrie 2012
Expertiza grafologica pt acel inscris si plangere penala pt marturie mincinoasa pt martori. Combateti si dvs prin inscrisuri, martori probele facute de fratele dvs.
va multumesc.sper cu ajutoru lui Dumnezeu sa iasa la iveala falsurile.cumparatoru profita de faptu ca suntem saraci..va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren fara acordul meu valieugen valieugen buna dimineata.in 2006 fratele meu a vindut un teren mostenire dela tata.a vindut cu 800lei fara ca eu sa stiu ca sunt mostenitor la acest teren.ieri am aflat ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme 2 laci72 laci72 Tatal meu a decedat acum o luna suntem 3 frati si am crezut ca noi suntem mostenitorii lui pentru ca nu avea sotie,ci doar o prietena.Dupa inmormintare ... (vezi toată discuția)
Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)