avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Tata cu mama in timpul casatoriei au cumparat un teren si au construit o casa. Insa mama a decedat. S-a facut mostenirea, tata a luat partea lui si eu pe a mea. Dupa un timp tata s-a recasatorit cu o alta femeie cu care nu are niciun bun impreuna. Daca tata decedeaza, acea persoana vine la succesiune, si daca poate veni ce cota i se poate da. Mentionez ca ei nu au niciun bun in timpul casatoriei.:)
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 14:51, 30 Decembrie 2012
Sotia tatalui are drept de mostenire la 1/4 din bunurile tatalui. Ca de fapt se mostenesc bunurile celui decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce am drept să moștenesc? cornelia72 cornelia72 Părinții mei au divorțat când eram mică (6 ani) iar eu am fost crescută de mama (care nu sa recăsătorit). Nu am păstrat legătura cu tata, care a ... (vezi toată discuția)
Mostenire jaguar26iunie79 jaguar26iunie79 Buna ziua!Am o nelamurire in cazul unei mosteniri si as vrea sa stiu urmatoarele:daca sunt singur la parinti si ai mei sunt despartiti de ceva vreme,mama fiind ... (vezi toată discuția)
Bună. suntem doua surori gemene și tatăl nostru sa căsătorit ... Feisan Feisan Bună. Suntem doua surori gemene și tatăl nostru sa căsătorit în urmă cu o altă femeie de 17 ani mama noastră e decedata de 19 ani. Dacă tatăl ... (vezi toată discuția)