avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de adaptare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de adaptare profesionala

Buna seara, am si eu o nelamurire. Anul trecut m-am angajat la o firma ca lacatus mecanic eu avand o diploma de operator calculator , ei au promis ca ma scolarizeaza in domeniu si ca imi vor da diploma de lacatus mecanic la terminarea cursurilor respective, lucru care nu s-a intamplat. Contractul de adaptare profesionala a fost incheiat pe un an si aveti si exemplarul mai jos. Intrebarea mea este, luna viitoare daca imi dau demisia in conditiile actuale ar mai trebuii sa le dau vreun ban?

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 30 Decembrie 2012
1. Contractul semnat are foarte multe lacune si nu este in sensul legii un contract de adaptare profesionale ...

2. Potrivit principiului libertatii de vointa contractuale , contractul semnat reprezinta legea partilor, fapt ce denota ca in cazul in care plecati inainte de expirarea duratei de 3 ani veti suport acele cheltuieli prevazute in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in cazul contractului aditional de formare profesionala Yonut321 Yonut321 Buna ziua, anul trecut(2011) in noiembrie m-am angajat la o firma ca lacatus mecanic eu avand diploma de operator calculator am incheiat cu firma un contract ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. numele meu este costel și aș avea nevoie de cateva ... mihailacostel@41yahoo.com mihailacostel@41yahoo.com Bună ziua. Numele meu este Costel și aș avea nevoie de cateva lămuriri. Lucrez la o societate agricolă în funcția de mecanic (am calificare și diplomă ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)