avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am cerut separarea si nu vrea
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am cerut separarea si nu vrea

am cerut sotului meu separarea si nu a vrut sa accepte ,eu sunt in SPANIA cu 2 copii,a stat si el aici dar a plecat la munca in ITALIA,din anumite motive am cerut sa ne separam cand el a venit in SPANIA,eu plecand intr-o zi la munca el a luat actele de la casa care o avem in ROMANI certificatul de casatorie si a plecat,dupa cate mi s-a spus eu nu am dreptul la casa ,as dori sa stiu este adevarat,este construita in timpul casniciei,si mai mult de atat zice ca va trece casa pe copii,ar putea fara semnatura mea?ce drepturi avem eu si copii?cum trebuie sa reactionez?fratele lui ma ameninta,ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: joachin , utilizator 19:05, 30 Decembrie 2012
Angajati un avocat cu procura speciala data la consulatul Romaniei si va solicita divortul si partajul. Niomeni nu este obligat sa ramana in indiviziune. Aveti dreptul la 1/2 din constructia ridicata in timpul casatoriei .Sotul nu poate vinde fara dvs..Se pot solicita copii de pe actele originale la organele de stat care le-au emis.
Va multumesc din suflet .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea procurii...in cazul acordului tatalui de a parasi(mama)romania cu minorul ana s ana s daca tatal face procura sa pot parasi spania cu minorul pt a merge in romania, cat timp e valabila(s-ar putea sa nu plec in perioada asta). apoi,,,pt a ma ... (vezi toată discuția)
Divort din strainatate nicollleta nicollleta Buna ziua..am revenit cu o alta problema.Pe scurt: Eu m-am casatorit in februarie 2006 si in iunie 2006 eram deja separati,el plecand fara sa dea nici o ... (vezi toată discuția)
Divort rosa_4_you rosa_4_you Sunt cetaten Roman cu domiciliul in Italia de aproape 3 ani,muncesc cu acte in regula,sunt casatorita in Romania de aproape 14 ani am o fetita de 12 ani vreu ... (vezi toată discuția)