avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza tehnica a accidentelor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza tehnica a accidentelor

pe 7 ianuarie am a doua infatisare la judecatorie,vreau sa cer o alta expertiza sau o completare a ei si cred ca am nevoie de unexpert parte din bucuresti,si as vrea sa dicut cu dosaru in faata .
Cel mai recent răspuns: ContSters271857 , utilizator 21:01, 11 Iunie 2013
Aveti dreptul sa formulati obiectiuni la raportul de expertiza tehnica
Este bine sa vorbiti cu expertul parte mai inainte de a solicita in instanta pt a stabili obiectivele expertizei si daca se poate...
de unde si cum pot gasi un expert parte
Sursele pot fi diferite.
Gasiti si pe forum experti daca cautati.
Buna ziua.Si eu as avea o intrebare.Parintii mei au facut un accident cu masina,in care se afla o a 3-a persoana(un autostopist) care a suferit leziuni grave si a stat in spital mai mult de 60 de zile.Este posibil ca tatal meu sa fie chemat in instanta si judecat cu toate ca persoana respectiva nu a depus plangere?

Alte discuții în legătură

Opis dosar penal ContSters271857 ContSters271857 vreau sa stiu daca exista undeva scris ce cuprinde un dosar penal-accidente,adica daca plansa foto este obligatorie,in mod special si unde as putea sa gasesc ... (vezi toată discuția)
Onorariu expert inim2 inim2 buna ziua, sunt expert tehnic. am intocmit o expertiza la solicitarea instantei pe care am depus-o la termenul A impreuna cu decontul . la acelasi termen ... (vezi toată discuția)
Avem o sc in faliment cu un proces (fond) legat de raspunderea ... Mihnea Ursu Mihnea Ursu Avem o SC in faliment cu un proces (fond) legat de raspunderea administratorului. S-a incuviintat expetiza judiciara (evaluarea intreprinderii) solicitata, ... (vezi toată discuția)