avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apartament = discoteca
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apartament = discoteca

An nou fericit 2013
Dar pentru noi, anul nu a inceput deloc bine. Sint la mama la Tg. Mures. V-am mai spus de problemele ei cu niste vecini. Acum fac revelionul acasa. Bubuie peretii ca i-a cazut un tablou. Cu fiecare ora care trece, muzica e tot mai tare. Acum cind va scriu, danseaza, tropae si chiuie. Unul urla: pantalonii mei. Da sint beti. Nu pot suna la 112 pentru ca feciorul cu petrecerea acolo lucreaza. Se poate sa fie cu colegi de ai lui. Ce sa fac? Acum inteleg si mai bine pe mama. Va rog sa ma sfatuiti bine. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 1 Ianuarie 2013
ContSters269461, utilizator
Cel mai recent răspuns: danazan , utilizator 21:58, 9 Ianuarie 2013
ynocentta a scris:

Nu omiteti aspectul esential ca locuiti in imobil de locuinte in comun unde primeaza si diferendele trebuiesc solutionate amiabil ,prin intelegere si toleranta

A locui la comun inseamna ca pot face orice ca... asa e la gramada? Nu sint unul din cei de la gramada aia pe care o dati exemplu. Daca era asa, mergeam cu ranga la usa lor si nu va ceream sfatul
Da, am platit SI cu bani, platind cazarea la pensiune pentru 2 persoane. Cum nici mama nu a putut sta acasa si pe ea au dat-o afara. Eram in casa MAMEI, nu la straini. Pot spune ca m-au dat afara din casa. Ce ar fi daca eu m-as "bucura" in fiecare noapte? Cum ramine cu chestia "Dreptul tau se termina unde incepe dreptul meu!"?
Pentru momente de bucurie s-au inventat locuri special amenajate: restaurante, discoteci, baruri. De ce trebuie sa fiu eu (DA, EU cetateanul!) tolerant iar ei sa nu aiba nici bun simt?

ynocentta aici nu sintem la tribunal unde vreti sa cistigati cu orice chip, prin orice mijloace. Si nu e cazul sa va antrenati cu noi.
unmoeglich a scris:

Eu, din pacate, chiar si pentru o "noapte speciala" nu impartasesc opiniile colegilor mei de forum. Asa cum altii au dreptul sa se distreze in casa lor, asa am si eu dreptul sa o fac.

Si desi este prima zi din An nu invit pe nimenea la toleranta in ceea ce priveste prostia, magaria, nesimtirea, etc. Acestea sunt lucruri care trebuiesc izolate si nu proliferate. Acesta este si un motiv pentru care noi am aujuns unde am ajuns !
Sa aveti intelegere pentru batrani, pentru oameni cu nevoi speciale, nu pentru persoane cu "derapaje" de la normal!

Multumesc pentru ca din fericire nu le impartasiti ideile. Multumesc ca mai exista oameni normali! Acolo unde lucrez, colaborez cu politia. Ei imi spun ca nici ziua nu este permis sa se depaseasca o limita a zgomotului. Dar aici, parca nu ar fi oamenii nostri din Ardeal. Au un comportament... nu vreau sa fiu ca ei exprimindu-mi parerea. Un an bun va doresc!
Imi pare rau. In Tg. Mures daca faci apel la 112 promt se rezolva problema. Politia locala intervine imediat dupa apel si rezolva problema cu galagia si nu se face rabat cum sustine TicuRoman ca respectivul scandalagiu este politist s-au nu. Ogra din Tg. Mures.
TicuRoman a scris:

ynocentta aici nu sintem la tribunal unde vreti sa cistigati cu orice chip, prin orice mijloace. Si nu e cazul sa va antrenati cu noi.

Am garantia ca am adresat un raspuns decent fara atac la persoana
Daca apreciati ca orice stare conflictuala se solutioneaza numai prin "mergeam cu ranga la usa lor" ,gresiti
Posibil ca dvs sa fiti proprietarul perfect care nu a batut nici un cui in apartament

Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2013
ynocentta, utilizator
Buna dimineata.
Solutii ar fi destule, cea mai simpla ar fi sa se antifoneze peretii. Adica sa se dubleze. Asa nu mai poti asculta tot ce se vorbeste in casa vecinului fara sa vrei.
Adevarat, costa ceva, dar ai asigurata linistea in casa. Si in felul acesta serviciul 112 nu ar mai fi nevoit sa aplaneze niste conflicte care pot fi evitate pe viitor. Este mai bine sa prevenim decat sa tratam.
Acum ma scuzati ca am intrebat despre cuiul lui pepelea, dar eu nu pot intelege cum a putut cadea un tablou de pe perete din cauza galagiei din apartamentul vecin.

Alte discuții în legătură

Vecin meloman start01 start01 Va salut, Am un vecin de pe scara alaturata (avem acelasi administrator cu care el e foarte bun prieten...din pacate), care asculta muzica cu un subwoofer ... (vezi toată discuția)
Problema privind deteriorarea blocului de la zgomot puternic tiniza tiniza buna seara, am un vecin cam galagios...adica pune muzica la un volum care produce vibratii puternice in podeaua apartamentului meu si obstructioneaza orice ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice kobgala kobgala buna ziua !vreau sa fiu cat mai scurta ,cum pot proceda cu o doamna judecatoare care locuieste intr-un apartament deasupra mamei mele si care la orice miscare ... (vezi toată discuția)