avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene - cine beneficiaza?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene - cine beneficiaza?

Buna Ziua!As dori sa stiu unde pot depune actele pt a beneficia de fonduri europene?si pt ce proiecte se beneficiaza?multumesc
Cel mai recent răspuns: CREDYRAM CONSULT , Consultant credite si finantari 23:03, 2 Ianuarie 2013
Sunt mai multe tipuri de programe operationale. Pe ce domeniu v-ar interesa?
Care este obiectivul dvs? Sa obtineti fonduri doar, stiti care sunt acestea , pentru ce se acorda?Domeniile sunt vaste si finantarile europene au mai multe surse de finantare.Explicati-va, va rog!
Va multumim pentru interesul aratat fata de finantarea proiectelor din fonduri europene. Pentru a va putea raspunde cat se poate de pertinent va rugam sa ne detaliati care este afacerea pe care doriti sa o faceti sau pe care doriti sa o dezvoltati din fonduri europene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de fonduri europene nerambursabile. bindiuc bindiuc Buna ziua, m-am gandit recent sa imi deschid o firma cu ajutorul forndurilor europene, dar as dori sa fie nerambursabile, as dori sa imi deschid ceva in ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile 2013 elenastan1019 elenastan1019 Buna ziua, vreau sa infiintez un cabinet stomatologic intr-o zona urbana, mentionez faptul ca sunt studenta si detin spatiu necesar, am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)