avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract drepturi de autor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract drepturi de autor

Buna ziua,
Am un contract in care se specifica salariul brut 2000 si faptul ca firma se obliga sa plateasca toate taxele - reținere la sursa de legislația financiar fiscala. Intrebarebea mea este: cu cat raman din salariul brut, ce ramane sa platesc eu si unde/cum?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 3 Ianuarie 2013
Este contract de munca sau contract de drepturi de autor?
Contract de Cesiune a Drepturilor de Autor
Conform art. 296 indice 21 alin. (1) lit. f) din Codul fiscal coroborat cu art. 52 alin. (1), persoanele care realizeaza venituri din drepturi de proprietate intelectuala au calitatea de contribuabil la sistemul public de pensii si la cel de asigurari sociale de sanatate, cu respectarea prevederilor instrumentelor juridice internationale la care Romania este parte.

Mai multe detalii gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata colaboratori asociatie culturala webcom webcom Buna ziua, stimati colegi! Vreau sa ma consul cu dvs. in legatura cu un specatcol organizat de o Asociatie culturala, aceasta asociatie apeleaza la 2 ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale contract de cesiune a drepturilor conexe de autor. MitranStefania MitranStefania Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu urmatoarea problema? In cazul unui contract de cesiune a drepturilor conexe de autor (actori) incheiat intre o firma si un ... (vezi toată discuția)
Declarație - cesiune drepturi autor ancadragan ancadragan Bună ziua! Ce declarații ar trebui să depună o asociație care a încheiat un contract de cesiune drepturi autor cu o persoană fizică? De la Finanțe, ... (vezi toată discuția)