avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am introdus în termen plângerea contravenþionalã?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am introdus în termen plângerea contravenþionalã?

Buna seara si la multi ani!
Am primit o amenda in data de 18.12.2012,iar contestatia am depus-o catre Judecatorie,prin Posta cu confirmare de primire in data de 28.12.2012. As vrea sa stiu se considera depusa in termen ,avand in vedere zilele libere din aceasta perioada.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: glontzi81 , utilizator 12:53, 2 Ianuarie 2013
Nu trebuie sa va faceti griji, termenul legal de formulare a contestatiei este de 15 zile de la data comunicarii procesului verbal. La calculul termenului se tine seama de data postei care la dumneavoastra este in interiorul celor 15 zile.
Se consideră depusă în super-termen! :) Glumesc. Dacă data de 18.12.2012 este data la care vi s-a înmânat procesul verbal de contravenţie, atunci ultima zi în care puteaţi să trimiteţi plângerea contravenţională instanţei este data de 3 ianuarie 2013.
Multumesc pt raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala adrian _p adrian _p Se poate trimite plangerea prin posta catre registratura instantei? (vezi toată discuția)
Coruptie sau prostie? LiviuCotfas LiviuCotfas In 25.01.2016 am primit de la fisc copia procesului-verbal fals intocmit de agentul de politie pe 15.06.2015, semnat de 3 ori in locul asa-zisului ... (vezi toată discuția)