avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... strain in tara straina
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

strain in tara straina

Am drept de sedere din luna august eu sotu meu si fetita de 6 ani.Sotul lucreaza deocamdata cu contract de sezon pe 6 luni eu am avut contract de 6 luni si acum trebuie sa fac pauza de 3 luni.Locuiesc intr un apartament cu 3 camere la un pret convenabil am innaintat actele pentru alocatie (inca nu am primit nici un raspuns) .Mai avem un copil de 12 ani l am inscris la primarie in decembrie si as vrea sa l inscriu la scoala aici in germania.Nu stiu ce ar trebui sa fac spre binele lui.Daca ar fi mai bine sa invete la o scoala aici in germania ce acte mi ar trebui.Mentionez ca fetita este inscrisa la gradinita. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:16, 2 Ianuarie 2013
Intrebati pe un forum romanesc ce acte va sunt necesare pt a inscrie copilul la scoala in Germania ? :confused:
Daca intrebarea se refera la cat de bine e pt copil sa urmeze scoala in Germania, raspund ca ii va fi bine oriunde sunteti dvs ca familie, cum altfel, dvs toti in Germania si copilul de 12 ani unde si cu cine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana angela12 angela12 :help: Buna ziua ,as dori sa aflu daca in cazul meu as putea obtine alocatie europeana ptr. fetita mea .Eu si fetita santem inapoi din Germania in Ro din luna ... (vezi toată discuția)
Alocatie retroactiva crss crss Buna ziua, Am o fetita in varsta de 2 ani si doua luni nascuta in Germania.Am revenit in tara cand aceasta avea un an.Nu am depus actele ptr alocatie in tara ... (vezi toată discuția)
Cum sa castig custodia fetitei? ContSters269501 ContSters269501 Buna seara Sunt casatorita de 5 ani si am o fetita de 5 ani. As vrea sa divortez pentru ca nu ne mai intelegem de foarte mult timp cu sotul meu si avem ... (vezi toată discuția)