Buna ziua !
Daca se poate v asi ruga o lamurire.
Daca intr-o cauza sunt parat si reclamantii au solicitat expertiza toografica, pot propune si eu Obiective ale expertizaei sau doar reclamantii defapt cei care au cerut expertiza ?
Va multumesc anticipat !
Puteți foarte bine susține ori combate fiecare aspect procesual relevant pentru dvs, incluzând și obiectivele asupra expertzei cerute ca probă de către adversarii dvs.
Singurul amăunt pe care ar trebui să-l aveți în vedere este termenul la care veți avea discuții asupra obiectivelor, mai precis, în cazul dvs, presupun că reclamanții doar au conturat obiectivele prin cererea introductivă, ori separat, dar instanța nu s-a pronunțat asupra lor.
Dacă instanța s-a pronunțat, nu mai pot exista discuții, ca regulă, decât în cazuri excepționale, când se impune o întregire a acestor obiective.
nu a fost propusa o lista a obiectivelor de nimeni.
deci pot sa ma opun si eu la anumite obiective propuse de catre reclamanti !
a fost numit expertul si termenul pt. obiective si discutarea lor este 07.02.2013
Am impresia că lucrurile nu stau întocmai așa cum le vedeți dvs. Nu sunt sigur, de altfel, că termenul arătat de dvs este dat pentru discutarea obiectivelor, iar nu pentru depunerea expertizei.
Dacă instanța a desemnat deja un expert, înseamnă, ca principiu, că a și arătat obiectivele expertizei. Tocmai de aceea v-am răspuns, citez: ...dar instanța nu s-a pronunțat asupra lor.
Subliniez, în cazul în care obiectivele sunt clar stabilite în sarcina expertului, în mod practic, acestea sunt însușite de instanță și vă va fi greu să purtați discuții asupra lor.
Aceasta este și rațiunea pentru care v-am făcut relevat anumite în ceea ce privește termenul la care puteți purta discuții asupra obiectivelor.
Expertiza judiciara
yness
parintii mei au un proces de iesire din indiviziune saptamana viitoare. am primit expertiza si este total eronata.
ce putem face? am citit pe forum ca pot ... (vezi toată discuția)