avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... POSIBILITATE CONTESTARE OBIECTIVE EXPERTIZA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

POSIBILITATE CONTESTARE OBIECTIVE EXPERTIZA

La termenul din 07.02.2013 instanta ne-a pus in vedere sa ropunem obiective pentru expertiza topo. Eu in calitate de parat la termenul care urmeaza ma pot opune la anumite obiective propuse de reclamanti ? se discuta pe loc sau se acorda termen de studiere a obiecivelor ?

Va ,ultumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: romeoproiectare32 , utilizator 20:37, 2 Februarie 2013
Stimat forumist,

Bineînțeles că vă puteți opune la obiectivele propuse de reclamanți, dacă la termenul arătat se vor discuta respectivele obiective.

Nu se acordă în general un alt termen, discuțiile au loc oral, dar nu este exclus ca reclamanții să înainteze o listă cu obiective, scrisă, care se va discuta la acel termen, în contradictoriu cu dvs.

Cu stimă.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiective expertiza romeoproiectare32 romeoproiectare32 Buna ziua ! Daca se poate v asi ruga o lamurire. Daca intr-o cauza sunt parat si reclamantii au solicitat expertiza toografica, pot propune si eu ... (vezi toată discuția)
Un intervenient in sprijinul paratului poate sa defaimeze un inscris? leusan leusan Un intervenient in sprijinul paratului poate cere inscrierea in fals a unor probe pe care reclamantul isi sprijina actiunea ,sau trebuie facut de catre parat? ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa-mi explicati ce inseamna: cu cale de atac o datã cu fondul. chckcarmen chckcarmen Buna seara, Intr-un proces civil de stabilire a masei succesorale, in care sunt parata, reclamantii, (mama si fratele din Italia) au cerut iesirea din ... (vezi toată discuția)