avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog frumos sa-mi explicati ce inseamna: Cu cale de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog frumos sa-mi explicati ce inseamna: Cu cale de atac o datã cu fondul.

Buna seara,

Intr-un proces civil de stabilire a masei succesorale, in care sunt parata, reclamantii, (mama si fratele din Italia) au cerut iesirea din indiviziune, atribuirea apartamentului mamei, in exclusivitate si s-au obligat la plata unei sulte pt cota mea succesorala.
S-a facut expertiza bunului imobiliar ramas in masa succesorala si am depus obiectiuni cu fotografii intermen legal.
Puteti va rog sa-mi exliplicati ce inseamna in pubicatia de pe portal: "Cu cale de atac o dată cu fondul."

Actiunea a fost introdusa pe 11/02/2013

Portalu afiseaza:

"Tip solutie: Repus pe rol
Solutia pe scurt: Repune cauza pe rol, în vederea discutării în contradictoriu a obiec?iunilor formulate de pârâtă. Acordă termen la data de 02.09.2014, cu citarea păr?ilor. Cu cale de atac o dată cu fondul.
Document: Încheiere de şedinţă 24.06.2014"

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:42, 24 Iunie 2014
insemana ca Incheierea prin care s-a dispus repunerea pe rol se poate ataca doar dupa ce veti primi hotararea si in aceleasi conditii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire hotarare iccj apetra apetra Am facut cerere de revizuire impotriva unei hotarari a ICCJ (recurs). S-a admis in principiu cererea de revizuire si ulterior s-a pronuntat astfel \"repune ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol(recurs) ContSters281842 ContSters281842 ESTE POSIBIL REPUNEREA PE ROL DE DOUA S-AU MAI MULTE ORI A UNUI PROCES(RECURS)INTR-UN INTERVAL DE UN AN DE ZILE,S-AU LA DOI ANI DE ZILE?(MENTIONEZ FAPTUL CA NU ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi puteti oferi mai multe detalii pentru : tip solutie: ... Lipa Alexandru Lipa Alexandru Buna Ziua, Imi puteti oferi mai multe detalii pentru : Tip solutie: 155/1 c.pr.civ Complet: C31 (2020) - civil şi azil (fost fond funciar) Tip ... (vezi toată discuția)