avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trimitere in judecata a unor jandarmi la Tribunalul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trimitere in judecata a unor jandarmi la Tribunalul Militar

Am nevoie de un avocat (pro bono de preferat) pentru a trimite in judecata cativa jandarmi.Initial am castigat anularea pv in instanta civila dupa care am facut plangerea penala la parchet.Bineinteles ca procurorul de acolo le-a dat la toti NUP si acum mai am ca ultima cale instanta.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

Cu respect!

Alte discuții în legătură

Sanctionare proprietar caine agresiv vladgeorge vladgeorge Buna ziua, Subiectul este unul delicat deoarece a aparut pe mai multe retele de socializare un filmulet cum un nemernic isi asmute cainele de lupta asupra ... (vezi toată discuția)
10 ani de procese si nu pot intra in spatiul proprietate marival marival Buna ziua, Ma judec de aproape zece ani cu persoana de la care am cumparat un apartament si inca nu am intrat in el; nu a vrut sa elibereze apartamentul, i-am ... (vezi toată discuția)
Penal-contestarea rezolutiei proces_ro proces_ro Am primit o rezolutie de neincepere a urmaririi penale (NUP) a paratului. Ca reclamant stiu ca pot face contestatie catre prim procuror in 20 de zile. In ... (vezi toată discuția)