avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice constituirea unei comisii de receptie a activelor fixe ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

constituirea unei comisii de receptie a activelor fixe corporale si a tuturor bunurilor achizitionate si lucrarilor prestate, la o institutie publica

Va rog sa-mi spuneti, care este actul normativ, respectiv articolele din lege care reglementează modul în care trebuie să fie constituită comisia de recepţie a activelor fixe corporale si a tuturor bunurilor achizitionate si lucrarilor prestate, la o institutie publică?
Câţi membri trebuie să aibă o astfel de comisie? Care sunt atribuţiile prevăzute de lege pentru o astfel de comisie? Este obligatoriu ca dintre membri să fie desemnat un preşedinte şi un secretar sau este suficient daca in decizia de numire se menţionează că toate persoanele desemnate sunt membri?
Si la final o nouă întrebare, foarte importantă: este necesar ca pentru fiecare achiziţie pe care o face respectiva instituţie publică să se numească de fiecare dată o comisie de recepţie sau este suficient ca să fie numită o singură comisie care să se ocupe în viitor de recepţia tuturor bunurilor achiziţionate de acea instituţie?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Comisie de receptie calitativa si cantitativa si proces verbal de receptie mijloace fixe deltady deltady Buna ziua Va rog sa-mi spuneti care sunt atributiile unei comisii de receptie, intr-o institutie publica, si daca modelul de proces verbal de receptie ... (vezi toată discuția)
Numarul membrilor intr-o comisie ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va solicit ajutorul privind urmatoarea problema: Potrivit HG nr. 273 din 14 iunie 1994, actualizată, privind aprobarea Regulamentului de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate numire comisie de receptie cantitativa si calitativa institutie publica gh_liviu gh_liviu Am rugamintea de a ma lamuri intr-o problema care tine de finante-contabilitate. Sunt angajat pe specialitatea IT la o institutie publica care este ordonator ... (vezi toată discuția)