avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale predare srl altui cetatean
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

predare srl altui cetatean

Cu respect va rog a ma ajuta intr-o problema ; am o firma srl. este inchisa de 3 ani se expira acuma in ianuarie si am dato la mica publicitate si mi-a cerut lamuriri cineva din cluj nu-i cer nici un ban pe ia mi-a cerut 3 acte 1. certificat fiscal de la finante 2. certificat fiscal de la primarie si cetificat de la registul comertului .Si acum v in cu intrebarea daca acest om este un escroc si cauta sa ma traduca daca eu ii trimit aceste acte prin fax se poate sa prea firma si daca poate sa m-i se intimple ceva
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:56, 8 Ianuarie 2013
Pentru ca aceasta persoana sa preia societatea dvs este necesara incheierea unui contrqct de cesiune parti sociale pe care trebuie sa il semnati si dvs, in calitate de cedent. De asemenea, dvs trebuie sa intocmiti o hotarare AGA privind cesionarea partilor sociale catre respectiva persoana, hotarare care se depune la ONRC si se publica in Monitorul Oficial.
Pentru a va proteja, solicitati acestei persoane sa va furnizez mai multe informatii si o copie a actului sau de identitate.
Actele pe cae vi le-a solicitat sunt acte necesare pentru o cesiune de parti sociale.
Actele sunt necesare, in primul rand, pentru ca omul sa-si faca o idee despre situatia economica a societatii, cate datorii are ea si pe unde... e elementar.
Constatatorul de la Registru impreuna cu alte acte sunt pentru actele de cesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare aga cesiune Anny2009 Anny2009 Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: in cazul in care intr-un srl cu 34 de asociati, unul cesioneaza catre un altul ,tot asociat , toate partile sale sociale, ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante ContSters242138 ContSters242138 Ce trebuie sa contina un dosar depus la ORC pentru cesionarea partilor sociale? (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua! Stie cineva ce formulare orc imi trebuie completate pentru cesiune parti sociale de la asociat unic catre alt asociat unic, revocare administrator ... (vezi toată discuția)