avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii esalonare datorii ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

esalonare datorii ANAF

Din motive financiare nu am mai putut plati contributiile catre CAS si CASS, astfel am adunat datorii de aprox. 2500 lei (cu penalitati). As dori o esalonare a datoriilor. Ce sanse am sa obtin esalonarea??
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:36, 5 Ianuarie 2013
Faceti o cerere la Administratia Financiara si o sa vedeti daca vi se aproba in functie de conditiile concrete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata impozitelor si contributiilor cu retinere la sursa -riscuri viktorg23 viktorg23 As dori sa stiu care este procedura de tragere la raspundere a administratorului unei societati in cazul in care firma figureaza cu datorii pt impozitele si ... (vezi toată discuția)
Problema plata contributie cass pentru o pfa radiata de la orc Herscu Minel Herscu Minel Sotia a primit in data de 29.12.2010 o somatie de la CJAS impreuna cu \"un titlu executor\" pentru plata unei sume de 2400 lei, reprezentand contributie CASS ... (vezi toată discuția)
Contributii esalonate-dob si penaltati calculate ulterior danielanegutescu danielanegutescu Buna ziua!Am urmatoarea situatie: - la 30.06.2011 s-a obtinut acord de esalonare la plata a contributiilor restante. - la 01.08.2011 s-a emis decizia de ... (vezi toată discuția)