avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene in 2013
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene in 2013

Buna seara si LA MULTI ANI !Pentru ce masuri mai sunt fonduri nerambursabile mai sunt bani in anul 2013?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:06, 3 Ianuarie 2013
LA MULTI ANI si dumneavoastra si familiei dumneavoastra. Bani mai sunt si vor mai fi si in continuare din perspectiva exercitiului bugetar 2014 - 2020. Pentru a va putea raspunde in mod pertinent, va rugam sa ne detaliati care este afacerea pe care doriti sa o faceti sau sa o dezvoltati din fonduri europene.
Multumesc pt raspuns.Afacerea pt care doresc sa accesez fonduri europene ar fi cumpararea unor utilaje agricole.
Sunt accesibile deocamdata masurile 121 si 123 ale PNDR.
[ link extern ] /
Sunt importante si alte specificatii, cum ar fi: daca ati accesat vreuna din masurile 112 sau 141, de ex,sunt importante pentru a putea primi informatiile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene crestere iepuri gabor77 gabor77 ce anume imi trebuie sa accesez fonduri europene pt cresterea iepurilor (vezi toată discuția)
Fonduri europene grosugica grosugica Care sunt etapele de urmat pentru obtinerea de fonduri europene nerambursabile, in vederea infiintarii unei livezi? Trebuie neaparat sa am o calificare in ... (vezi toată discuția)
Sera cu fonduri europene oprescu_lucian oprescu_lucian buna ziua....dispun de ceva bani pusi deoparte din munca in strainatate.mam intors cu familia in tara si as dori sa ridic o sera cu proiect european daca se ... (vezi toată discuția)