Mama mea are o problema ...Fii fratelui sau,care este decedat,au vandut un teren in numele ei,facand acte false si declaratii in numele mamei mele,false.S-a descoperit totul ,in momentul in care a trebuit sa plateasca impozit pe venit,din vanzarea pe care de fapt nu a facut-o.A facut plangere la procuratura,s-a facut expertiza grafologica,s-au luat declaratii acum un an si jumatate,de fapt in iulie ,o sa fie 2 ani.De atunci nimic.cand intreaba la Politie,o tot amana...cu raspunsul...As vrea sa stiu unde ar putea sa mearga,pentru a se finaliza dosarul.Nu as vrea ca dosarul sa se prescrie...si sa ramana totul asa cum e.Va rog sa ma ajutati...Multumesc.
în opinia mea (ca să nu mă critice cineva pt infuențarea utilizatorului etc) :
1) formulați și înregistrați (sau poștal-rec. cu Conf. de primire) la Parchetul d.p.l.judecătoria locală o Petiție și solicitați tot ce vă este necesar în aflarea stării respectivului dosar de cercetare penală.Amintiți-i parchetului data evenimentului, nr. dosar etc și atenționați-l că nu doriți să se prescrie, chiar rugați respectuos să grăbească finalizarea dosarului.Au obligația legală de a vă răspunde în 30 zile de la primire.