avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare fals....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare fals....

Mama mea are o problema ...Fii fratelui sau,care este decedat,au vandut un teren in numele ei,facand acte false si declaratii in numele mamei mele,false.S-a descoperit totul ,in momentul in care a trebuit sa plateasca impozit pe venit,din vanzarea pe care de fapt nu a facut-o.A facut plangere la procuratura,s-a facut expertiza grafologica,s-au luat declaratii acum un an si jumatate,de fapt in iulie ,o sa fie 2 ani.De atunci nimic.cand intreaba la Politie,o tot amana...cu raspunsul...As vrea sa stiu unde ar putea sa mearga,pentru a se finaliza dosarul.Nu as vrea ca dosarul sa se prescrie...si sa ramana totul asa cum e.Va rog sa ma ajutati...Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rozalia67 , utilizator 15:57, 3 Ianuarie 2013
în opinia mea (ca să nu mă critice cineva pt infuențarea utilizatorului etc) :
1) formulați și înregistrați (sau poștal-rec. cu Conf. de primire) la Parchetul d.p.l.judecătoria locală o Petiție și solicitați tot ce vă este necesar în aflarea stării respectivului dosar de cercetare penală.Amintiți-i parchetului data evenimentului, nr. dosar etc și atenționați-l că nu doriți să se prescrie, chiar rugați respectuos să grăbească finalizarea dosarului.Au obligația legală de a vă răspunde în 30 zile de la primire.
Ar fi utila si o audienta la comandantul sectiei si de asemenea la procurorul care supravegheaza urmarirea penala.
Multumesc.La comandant a fost,trebuie deci sa mearga la procuror....Multumesc inca o data.
Multumesc,am sa-i spun sa faca asta.An nou fericit...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune administrativa dagiani dagiani Anul trecut am lucrat pentru cineva care ducea masini in Bulgaria pentru inmatriculat,buun,toate bune pana intro zi cand imi zice te duci cu masina asta o ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar parchet nero67 nero67 buna ziua,dupa 8 luni sunt la fel de nelamurit ca-n prima zi,primesc invariabil raspunsul ca dosarul meu e in lucru la procuror,am facut cerere de urgentare ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere asupra unui comisar in acest caz? Ramona87 Ramona87 Buna ziua! In martie 2009 am vandut o masina ,cumparatorul obligandu-se sa plateasca printr-un bilet la ordin. Dupa ce am facut contractul de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)