Potrivit art.II din L.263/2006 de aprobarea OUG209/2005 membrii comisiilor de fond funciar aveau dreptul la un spor de dificultate de pana la 50% din salariul de incadarare pe timp de 1 an.Majoritatea comisiilor de fond funciar au primit acest spor timp de doi ani ( inclusiv eu).Exista temei legal? Eu,pensionar fiind, am lucrat la o primarie cu contract de munca si in calitate de membru in comisia locala de fond funciar am primit aceste sporuri in 2007 si 2008. Am trimis,dupa incetarea raporturilopr de munca, adeverinta la casa de pensii din care rezulta sporurile primite si ca s-au achitat contributiile eferente acestor sporuri.Casa de pensii nu mi-a raspuns nici dupa aproape 2 ani.Intrebarea este in principal daca aceste sporuri se puteau acorda pe 2 ani si daca acest spor de dificultate primit pe anii 2007 si 2008 trebuia luat in calcul la majorarea pensiei ( separat de majorarea aferenta perioadei lucrate) Multumesc.
Grupa ii , recalculare
sch
O persoana pensionata conf. L19, care a muncit in gr.I si II,beneficiind de OUG209/2008 castiga acum,in Instanta, dreptul ca fostul angajator sa-i recunoasca ... (vezi toată discuția)