avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... foduri nerambursabile europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

foduri nerambursabile europene

pot deschide un restaurant cu programul fondurilor!!! trebuie sa il am deja sau il pot construi cu ajutorul fondurilor???
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:49, 9 Ianuarie 2013
Fondurile europene nu finanteaza restaurante.
Puteti sa faceti un SRL-D pentru accesare de fonduri pe programele guvernamentale.
Parerea mea este sa cautati un spatiu in chirie,comodat, pe care sa-l amenajati, pentru debutul afacerii. Constructia este foarte costisitoare si o puteti realiza mai tarziu daca afacerea va functiona pe profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene marian_2010 marian_2010 am concesionat de curand o cladire pe 49ani si vreau sa fac un magazin si un cafebar pot obtine fonduri ne rambursabile pt amenajarea cladiri sau vrun ajutor ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile imm-uri valica22 valica22 Buna ziua, vreau sa-mi deschid o afacere cu materiale de constructii,am terenul, constructia la rosu,mai dispun si de ceva resurse financiare dar as mai avea ... (vezi toată discuția)