avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil - intabulare dupa cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil - intabulare dupa cumparare

Buna ziua,

am cumparat un imobil si dorim sa-i facem carte funciara, intabularea, certificatul de urbanism, autorizatia de construire..........insa nu stiu ordinea lor si ce trebuie facut prima data, ce acte ne trebuie.

Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:43, 3 Ianuarie 2013
Pai cum l ati cumparat?! Ca nu se pot vinde fara cadastru si intabulare?!
prin licitatie .........si nu stiu ce trebuie facut
Prin licitatie! Asta inseamna ca aveti autorizatia de construire, procesul verbal de terminare al lucrarilor......ce acte vi s au dat la licitatie?
Actul de adjudecare.......
Mergeti la cei care au organizat licitatia, pentru ca la baza actului de adjudicate trebuie sa ma existe actele de proprietate.... Asupra terenului...asupra constructiei....daca este Noua trebuie sa existe autorizatie de construire proces verbal de terminare a lucrarilor....vedeti daca terenul este intabulat....Daca are numar cadastral....
Daca nu luati legatura cu un cadastrist faceti cadastru atat pe teren cat si pentru constructie si apoi se intabuleaza in Cartea funciara.
In mod normal trebuie sa existe autorizatie de construire si procesul verbal pt ca altfel cladirea nu putea sa vi o vanda astea sunt actele de proprietate ale casei!
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2013
ContSters250994, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil popcrys77 popcrys77 Care sunt pasii care trebuie urmati pentru vanzarea unui imobil construit de mine, cu autorizatie de construire, imobilul aflandu-se pe un teren pentru care nu ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie = act de proprietate? Crinel Crinel La finalizarea unei constructii in baza autorizatiei de construire, procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor intocmit de primarie tine loc de act ... (vezi toată discuția)
Carte funciara - cadastru, intabulare m_dumi m_dumi buna ziua ! in anul 1996 am cumparat un teren.in anul 2008 am facut cadastru si intabulare. la inceputul anului 2013 am facut actualizare informatii tehnice, ... (vezi toată discuția)