Am terminat doctoratul cu frecventa in urma caruia mi s-a eliberat o adeverinta care atesta ca perioada in care am urmat doctoratul se considera vechime in munca (in baza art. 8(3) din HG37/1999).
La firma care lucrez nu vrea sa-mi puna sporul de vechime pe motiv ca aceasta adeverinta este valabila numai la pensie.
Prin scrisoarea care a facut-o firma la ITM a primit raspuns ca aceasta se pune vechime in munca, dar nu a specificat daca se trece in carnetul de munca.
Am dreptul la spor de vechime si la trecerea adeverintei in cartea de munca?
Astept raspuns urgent!
Va multumesc
Pe toată durata activităţii doctorandul de la forma cu frecventa beneficiază de recunoaşterea vechimii în munca, de alte drepturi şi obligaţii ce revin salariatului.
După susţinerea tezei de doctorat, I.O.D. eliberează o adeverinta care atesta ca perioada în care doctorandul a urmat programul de pregătire în forma "cu frecventa" constituie vechime în munca.
Asadar, durata desfăşurării doctoratului este considerata vechime in munca care se adauga la vechimea cumulata pana la data înmatriculării ca doctorand luandu-se astfel in calcul la stabilirea sporului de vechime.
Multumesc frumos!
Puteti sa-mi spuneti daca se completeaza in cartea de munca?
Ce demersuri trebuie sa fac la firma pentru a mi se recunoaste sporul de vechime si scrierea vechimii in cartea de munca?
Se poate face inregistrarea in carnetul dvs de munca acestei perioade pe baza diplomei de acordare a titlului de doctor si pe baza unei adeverinte emisa de institutia de invatamant superior organizatoare a doctoratului prin care este specificata perioada doctoratului.
Spor doctorat
cagafitei
In paralel cu activitatea profesionala de baza urmez si forma de doctorat cu frecventa cu bursa, ultimul an. As vrea sa stiu daca, dupa obtinerea titlului de ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca
divele
Perioada in care o persoana a fost doctorand cu frecventa este considerata vechime in munca ?
- dar in specialitate, daca este un profesor de liceu?
- dar ... (vezi toată discuția)