avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decont tva gresit
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decont tva gresit

Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am un II deschis din 2011 luna 09 si de atunci am depus gresit decontul de tva, adica achizitiile de lemn de la persoane juridice platitoare de tva le incadran gresit in program si taxarea inversa nu imi aparea nici in decont nici in dec 394. Greseala am descoperit-o in noiembrie 2012 cand am facut toate modificarile in program si acum sunt corecte. Am dus la fisc rectificarile pt dec 394 si decontul pt trimestrul 3 corect facut. Problema mea e ca trebuie sa fac corectiile deconturilor si nu stiu cum!!

Alte discuții în legătură

Declaratia 300 ramona74 ramona74 am trimis declaratia 300 cu date gresite. cum pot sa trimit declaratia crecta? (vezi toată discuția)
Tva taxare inversa cdebreczeni cdebreczeni Am uitat sa trec in Decontul de TVA si in Declaratia 394 o factura cu taxare inversa pe trimestul 4 - 2012 . Cum pot ca corectez ? (vezi toată discuția)
Declaratie tva gresit - tva calculat baboska baboska Societatea com. in anul 2009 a fost cu obligatie declaratii TVA trimestriala. In luna iulie 2009, in Declaratia TVA pe trim.II s-a strecurat o eroare: ... (vezi toată discuția)