avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratii fiscale pentru firma suspendata de 2 ani
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratii fiscale pentru firma suspendata de 2 ani

Buna seara, as vrea sa stiu daca am de depus declaratii fiscale pentru Intrep. Individ. suspendata de doi ani?
Ar fi al treilea an si astept sa fie radiata din oficiu.
mltumesc
Csilla

Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2013
darabontcsilla, utilizator

Alte discuții în legătură

Patrimoniu unei intrepr individuale radiate yoyo_lia yoyo_lia O intrepr individ radiata din oficiu cf 182 dupa 18 martie se reiinfiinteaza tot sub forma intrep indiv. cu aceeasi structura ca inainte de radiere. Dupa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 darabontcsilla darabontcsilla Buna seara, as vrea sa stiu, daca o intrep, individ, fara angajati, cu norma de venit, trebuie sa depuna declaratia 101 pt, impozitul pe profit, Am depus deja ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)