avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am lucrat cu carte de munca si patronul nu vrea sa ma ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am lucrat cu carte de munca si patronul nu vrea sa ma plateasca

Buna
Am lucrat cu contract individual de munca o luna de zile iar dupa 1 luna mi-am dat demisia din mai multe motive:
1.am fost angajat la 4h/zi cu 750ron dar lucram si 12-13h/zi binenteles orele suplimentare nu am cum sa le dovedesc
2.mi-am gasit un alt loc de munca
Intrebarea mea este: Mai pot sa imi recuperez bani (750ron),e vre-o modalitate?
Am lucrat din data de 10.11.2012 pana in data de 15.12.2012 anul trecut
Cand am fost sa imi cer bani patronul firmei mi zis citez :'trebuie sa vorbesc cu contabila ca statul de plata se face abia la anul' adica 03.01.2013.(azi),lam sunat si iar ma amanat ...
Ce as putea face in cazul de fata?
astept raspuns
Multumesc
Cel mai recent răspuns: xspeedy14xx , utilizator 16:27, 4 Ianuarie 2013
Datorita faptului ca una scrie in CIM si alta a fost situatia reala, cu care dvs ati fost de acord tacit,nu aveti ce face,impotriva patronului nu aveti decat CIM.Intelegerile extra ,daca le puteti dovedi,il vor incrimina in instanta.Sa inteleg ca nu v-a platit salariul convenit prin CIM?
nu ,nu am primit abslout nimic
da ,doar salarul convenit respectiv (750ron) care au fost inscrisi in contractul individual de munca as vrea sa ii recuperez daca se mai poate
multumesc
750 lei salariul brut/ luna?

Lichidarea lunii decembrie se face in luna ianuarie. Pentru luna noiembrie, trebuia sa va primiti deja drepturile salariale ce vi se cuveneau, in luna decembrie.
750ron, net/luna
asta este problema ca nu am primit nimic ,ce pot sa fac?

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara nelegala CostinFCD CostinFCD Buna ziua, Lucrez din 1.05.2010 la un SRL care se ocupa cu vanzarea produselor cu amanuntul din mall Baneasa pe un salariu de 1200 lei in mana si 750 brut ... (vezi toată discuția)
Compensare concediu de odihna anca-cristina anca-cristina Buna ziua, am si eu o intrebare legata de compensarea in bani a concediului de odihna. Am lucrat in cadrul unei firme private pana pe 29 iunie inclusiv, anul ... (vezi toată discuția)
Salariu "realizat" < salariu cim?! leovigild leovigild Salut! Am o situatie: la o firma oarecare, salariatii incaseaza un salariu care, pe statul de plata, este [b]mai mic [/b]decat cel din CIM, asta, in ... (vezi toată discuția)