avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită datorii firma
Discuție deschisă în Executare silită

datorii firma

am un SRl cu o cifra de afaceri de 20000 un singur angajatcare are urmat datori la finante 19900 din care 4900 sint dob si penalitati si care tot cresc si uncredit restant de 1.5 ani de 25000 la care tocmai am primit o somatie de executare silita pe firma si parinti mei fiind giranti fara ipoteca au primit si eimai exact mama mea caci tatal unul dintre giranti a decedat .Ce ma sfatuiti sa fac Mentionez ca intentionez sa platesc dar nu stiu cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: crisrian , utilizator 18:46, 4 Ianuarie 2013
Contactati executorul judecatoresc si negociati modalitatea de plata a debitului de recuperat
girantul a primit somatie de executare pot executa casa parintilor avind in vedere ca nu este girat cu ea si unul dintre giranti tatal este decedat iar dupa dinsul nu sa facut succesiune si sintem trei frati ?in asemenea cazuri nu se pune oprire pe venit
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2013
crisrian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita garant , intai pensie acum imobil? ContSters268276 ContSters268276 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de executarea silita. O cunostinta a mamei a rugat-o acum un an de zile aprox. sa mearga sa gireze cu pensia pentru a ... (vezi toată discuția)
Ce poate face un girant in cazul in care creditul nu a mai fost platit mihu_lucian mihu_lucian Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema, si as vrea un sfat inainte de a merge mai departe. In 2002 tatal meu a girat o alta persoana pentru un ... (vezi toată discuția)
Sunt disperat!!!!ajutati-ma,va rog..apartament girat la banca robert paul robert paul buna ziua.mama mea a murit saraca acum 6 ani.acum 10 ani a girat la banca(mama si inca 5 persoane) cu apartamentele,pentru un imprumut de 2miliarde pentru un ... (vezi toată discuția)