avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nereturnarea produsului primit gresit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nereturnarea produsului primit gresit

Buna ziua! Acum putin timp am dat comanda de un produs dintr-un magazin . Acest magazin nu detinea produsul in stoc asa ca in urma comandarii si achitarii acestuia in magazin urma sa imi fie trimis acasa prin curierat rapid. Am primit coletul pe care nu l`am deschis , pe care doar l`am impachetat si l`am dat cuiva cadou. S-a dovedit a fi mai apoi in colet un alt produs decat cel comandat, unul mai scump decat cel achitat in magazin. La cateva zile m-au sunat si cei de la magazinul respectiv pentru ca au sesizat eroarea ce au facut-o insa eu nu pot returna produsul deoarece nu il mai detin. Se poate intampla ceva din punct de vedere legal in cazul nereturnarii produsului?:sorry:
Cel mai recent răspuns: pufmicsiroz , utilizator 13:11, 5 Ianuarie 2013
Comerciantul poate desfasura demersuri pentru recuperare diferenta c/v produs expediat
Mai exact imi puteti spune ce fel de demersuri? sau ce se poate intampla exact? daca se poate intampla ceva....
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2013
pufmicsiroz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda anulata-produs receptionat LongJohn LongJohn Buna seara, Daca nu am plasat corect acest thread, rog un moderator sa il plaseze in categoria corespunzatoare. Recent am dorit sa achizitionez un ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla atunci cand nu raspunzi la curier? MariasPaula MariasPaula adica am dat o comanda pe net si o primesc prin fan curier , ce pot pati daca nu raspund fanului curier pt a ridica coletul si a plati ? (vezi toată discuția)
Am vrut să achit prețul unui produs primit prin curierat, dar curierul mi-a spus că e cu ramburs 0. după 8 luni mi se cer banii, trebuie să plătesc eu sau cine a greșit? Petr4567 Petr4567 Buna ziua.Pe scurt situatia: -un produs expediat prin curier cu ramburs 0,fara factura fiscala de insotire a produsului.Am primit coletul si dorind sa achit ... (vezi toată discuția)