Stie cineva daca exista definiti in vreo lege termenii de "zile calendaristice" si de "zile lucratoare". Am probleme cu termenul de zile calendaristice in care eu zic ca ar trebui inluse si sarbatorile legale iar "opozitia" spune ca sarbatorile legale nu sunt incluse in "zile calendaristice".
Am cautat si singura definire am gasit-o in codul de procedura civila la art 100, dar mi se pare ca face referire la zile lucratoare respectivul articol.
Gasiti definitiile in Dictionarul explicativ al limbii romane.
Legea defineste termenii folositi atunci cand au un sens specific, diferit de cel din vorbirea obisnuita, cand au un inteles mai larg decat cel din vorbirea obisnuita, cand au un caracter tehnic juridic etc.
Altminteri, ne uitam in DEX.
Calendar = Indicator sistematic al succesiunii lunilor si zilelor unui an.
Lipsesc zile din calendar pe motiv ca sunt cu ploaie, cu eclipsa, cu sarbatoare ori pentru te miri ce alt motiv!? Daca nu lipsesc, atunci nu am niciun motiv sa exclud anumite zile cand numar dupa calendar = calendaristic.
Timpul curge continuu... deocamdata :)
Este de presupus ca orice om (cu toata tigla pe casa) va respecta cronologia zilelor.
Nu trebuie sa-i spuna legea in mod expres: bagă de seama, cand numeri dupa calendar, sa nu cumva sa numeri din marti in joi! :)
Dimpotriva, daca legea, pentru anumite ratiuni, vrea sa nu socotim o anumita zi, abia atunci trebuie sa o spuna in mod expres.
Si asta spune legea de procedura pe care ati citit-o.
Spune sa nu socotim prima zi a termenului.
Spune sa nu socotim ultima zi a termenului.
("neintrând in socoteala nici ziua cand a inceput, nici ziua cand s-a sfarsit termenul").
Si basta! Nu scrie nicaieri ca trebuie sa sar peste sarbatorile din calendar.
Spune ceva despre sarbatori, dar iata ce zice:"Termenul care se sfarseste intr-o zi de sarbatoare legala...se va prelungi pănă la sfarsitul primei zile de lucru urmatoare."
Ce face legea? Ne mai da timp (prelungeste termenul) atunci cand termenul se sfarseste intr-o zi de sarbatoare legala. Exceptia priveste doar ziua de sarbatoare care coincide cu ziua in care termenul s-a sfarsit. Atat! Nu tine seama de alte sarbatori.
Exista si legi (de ex. Codul Muncii) in care se prevad termene pe zile lucratoare. In acest caz socotim numai zilele lucrătoare, dar numai acolo unde legea o spune in mod expres. Daca a scris doar "zile" si a "uitat" sa adauge lucrătoare ...ma intorc la calendar. (nu pot sa presupun exceptii acolo unde legea nu le prevede).
Recurs
razvandicu
Va salut din nou!Se poate face recurs la un litigiu de munca in 10 zile de la comunicare..sunt 10 zile calendaristice sau lucratoare?
Va multumesc mult. (vezi toată discuția)