avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie banca

buna. am ramas cu o datorie de 550 euro la o banca.eu m am mutat in alta tara...banca vine sa ma caute?
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 20:32, 8 Ianuarie 2013
Finalitatea unei executari nu poate fi in niciun caz constatarea insolvabilitatii. Intotdeauna finalitatea o reprezinta incercarea de recuperare a creantei fata de debitorul respectiv. Nu strica sa ne mai uitam in DEX din cand in cand, daca tinem neaparat sa folosim cuvinte ale caror sensuri nu le stapanim.

Trebuie sa tineti seama ca bancile fac parte din corporatii bancare internationale, cu sedii in majoritatea tarilor. este foarte usor sa se faca o verificare, prin intermediul sucursalelor din tarile respective. In plus, cand vine executorul la usa, vecinul ii va spune in ce tara a plecat. e atat de simplu sa afli astfel de lucruri de la vecinii binevoitori.

Debitul de 550 EUR va creste de cateva ori cu cheltuielile de executare si in loc de 550 veti plati cateva mii de eur.
Una este sa nu va permiteti sa platiti si alta sa nu aveti caderea morala sa va respectati obligatiile asumate.
pai asa e. ca noroc,ca am vandut casa,si nu mai am vecini,si nici bani la banca nu tin....tara,poate o schimb... poate spania,poate canada....cine stie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Bancile nu-i pot executa silit pe datornici inainte sa le propuna reesalonarea creditelor? inlineasofa inlineasofa Am citit ca Bancile nu-i pot executa silit pe datornici inainte sa le propuna reesalonarea creditelor. Dar este o Legea deja aprobata? Daca datornic este o ... (vezi toată discuția)
Se poate face o executare a bunurilor in cazul unui credit de nevoi personale neachitat? olly_olly31 olly_olly31 In 2008 am solicitat un credit de nevoi personale undeva la 20000 euro.Nu am reusit sa platesc de mult timp ratele asa ca in prezent restanta este f mare.In ... (vezi toată discuția)