avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cadastru - fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cadastru - fonduri europene

Se pot obtine fonduri nerambursabile pt. efectuarea cadastrului intr-o comuna?Daca raspunsul este da ,as dori si alte amanunte sau indicatii unde as putea studia mausra care imi permite sa accesez aceste fonduri.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:59, 10 Ianuarie 2013
Masura este 312 a PNDR daca aveti sediul social in zona rurala.
Dar cum activitatea de cadastru este extinsa si urban puteti sa va orientati spre SRL-D , daca aveti varsta sub 35 ani.Pentru acest cod CAEN puteti accesa programe nationale mai repede decat cele europene.
Va multumesc pt. raspuns.Aceasta masura ar putea fi accesata de consilierii locali?
Trebuie sa aveti in vedere conflictul de interese daca dvs aveti in vedere contract cu primaria.
Recitind intrebarea dvs am o nelamurire: Consiliul local doreste sa acceseze fonduri pentru a suporta cheltuielile de cadastru cu o alta firma autorizata?
sau dvs doriti sa infiintati o firma autorizata?:)
Detalii despre aceastea cititi aici:
[ link extern ]
Consiliul local ar dori sa acceseze aceste fonduri.
Parerea mea este sa luati legatura cu consiliul judetean care are servicii specializate in aceste domenii.Sunt exemple pe internet.Consiliile judetene au servicii specializate pentru cadastru.
La adresa data mai sus puteti de asemeni obtine multe informatii .
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)
Acte necesare gabriela.enache gabriela.enache Buna ziua! Imi spune si mie careva, va rog, ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei ferme de biohumus? Adica, am deja firma, trebuie doar sa-i schimb ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)