Socrii mei, in deplinatatea facultatilor mintale, mi-au vandut mie si sotului meu, prin act de vanzare, la notar, apartamentul care era in proprietatea lor. Mentionez ca apartamentul a fost in litigiu din cauza datoriilor fff mari, datorii pe care le-am achitat noi.
Doresc sa stiu daca cumnatul meu, fratele sotului, poate contesta acest act de vanzare a apartamentului in instanta,(act care s-a facut in lipsa lui)dupa un timp sau chiar dupa moartea unuia sau a ambilor socri. Mentionez ca fratele sotului, inainte cu 2 saptamani de a face actele de vanzare, s-a internat la sectia de psihiatrie.
Si daca se poate contesta, ce putem face noi pentru a nu se ajunge la alte probleme. V-as ruga sa-mi spuneti si cadrele legale.Va multumesc.
Mai spuneti-mi un singur lucru. Ar putea face cumnatul meu o reconstituire de proprietate mai tarziu, (avand in vedere ca el nu a fost prezent la vanzarea apartamentului)?
Ce sa reconstituie?! Daca respectati ce v am spus anterior nu are sanse sa anuleze contractul, proprietarii unui bun pot dispune de el cum doresc! Conditia insa spusa mai sus este importanta altfel va trece ca donatie.