In urma divortului mi-am pastrat numele sotului .Mai este necesara schimbarea actului de identitate?Hotararea de divort trebuie legalizata la Judecatorie in termen de 30 zile ?Nu este suficienta aceasta hotarare care in fond ,de Judecatorie a fost eliberata?Daca nu o fac ce se intampla?V-as mai ruga sa-mi raspundeti la o intrebare:In cat timp de la cumpararea unui apartament trebuie sa-mi schimb actul de id. pe noua adresa?Va multumesc anticipat si sper sa ma ajutati cu un raspuns.
Daca ati pastrat numele sotului, nume care este trecut si in buletin nu este necesara schimbarea buletinului. In cazul in care nu mai locuiti la daresa trecuta in buletin este necesar sa va faceti mutatia cat mai curand posibil. De regula in momentul in care aveti actul de proprietate. Hotararea data de Judacatorie nu mai necesita legalizare. Eventual daca nu a fost atacata cu apel, puteti cere dupa expirarea termenului de apel de 15 zile, sa se constate ca hotararea este definitiva si irevocabila.
Madalina
Divort
alinamihadvd
dupa ce vine hotararea de divort ce trebuie sa fac ca sa devina definitiva si irevocabila si cat dureaza?........multumesc!.......alina (vezi toată discuția)