avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Infiintare SRLD
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Infiintare SRLD

Buna ziua,

As dori sa-mi infiintez un SRLD si as dori sa stiu unde trebuie sa alerg si ce acte am nevoie. De asemenea daca in apartamentul in care locuiesc (2camere) mai exista o firma, imi pot infiinta noua firma la aceasi adresa?

Va multumesc,
Eduard
Buna ziua,

Gasiti lista actelor necesare in acest ghid de pe siteul Registrului Comertului [ link extern ]

Trebuie sa mergeti la Registru pentru ajutor cu redactarea actelor si obtinerea rezervarii de denumire, la banca pt capital social si la Registru pentru a da unele declaratii si a depune acte. Daca nu depuneti actele la RC personal, trebuie sa mergeti si la notar pentru unele declaratii.

Puteti folosi acelasi apartament pt doua firme daca fiecare are spatiu distinct.

Avet grija si la celelalte conditii pentru SRL-D.

Evident, exista si varianta usoara de a apela la o firma specializata ori la un avocat.

Succes!
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2013
Dana Fatol, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate cospinel cospinel Pentru o ferma legumicola cu doi asociati persoane fizice ce forma de organizare ar fi mai indicata(srl,pf,snc,etc)? si de ce ? (vezi toată discuția)
Deschidere cont bancar pentru depunere capital social kaleda kaleda Buna seara. As dori sa ma indrume cineva referitor la actele necesare constituirii capitalului social pentru un SRL-D in curs de infiintare. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Infiintez firma. ce documente, cum, unde se depun? damian_predescu damian_predescu M-am hotarat sa-mi fac firma, pentru o activitate care o intreprind deja de ceva timp. [b]Descriere activitate:[/b] - Lucrez in IT, fac situri si alte ... (vezi toată discuția)