avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Deschidere Cont Bancar pentru depunere capital social
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Deschidere Cont Bancar pentru depunere capital social

Buna seara. As dori sa ma indrume cineva referitor la actele necesare constituirii capitalului social pentru un SRL-D in curs de infiintare. Am fost la registrul comerului de unde am obtinut Dovada de retinere a numelui si mi s-au dat o serie de documente de completat cu care trebuie sa ma intorc la registru impreuna cu dovada depunerii capitalului social. Am fost la Banca si mi se cere Actul constitutiv si nu stiu ce reprezinta. Va multumesc si o seara placuta va doresc
Cel mai recent răspuns: Total Contabilitate , Contabil 17:21, 16 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Mergeti la orice banca impreuna cu dovada rezervarii numelui firmei si cereti depunerea capitalului social. Dupa ce firma este gata, adica aveti certificatul de inmatriculare in mana mergeti la banca si deschideti contul curent al firmei.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintez firma. ce documente, cum, unde se depun? damian_predescu damian_predescu M-am hotarat sa-mi fac firma, pentru o activitate care o intreprind deja de ceva timp. [b]Descriere activitate:[/b] - Lucrez in IT, fac situri si alte ... (vezi toată discuția)
Capital social timiscris timiscris in cazul infiintarii unei SRL capitalul social trebuie varsat in intregime in momentul constituirii firmei sau exista un alt termen care poate fi trecut in ... (vezi toată discuția)
Sediu social pentru un srl-d bob02008 bob02008 Vreau sa imi deschid un SRL-D in arges cu un prieten care are domiciliu in Dragasani, sediul firmei vreau sa-l facem la el acasa intr-un apartament. Pentru. ... (vezi toată discuția)