avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social pentru un srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social pentru un srl-d

Vreau sa imi deschid un SRL-D in arges cu un prieten care are domiciliu in Dragasani, sediul firmei vreau sa-l facem la el acasa intr-un apartament. Pentru. Inregistrarea la registru comertului de pe langa tribunalul Arges al firmei cand se face dovada plati a capitalului social trebuie sa fie platit la banca din acelasi judet cu firma? Daca punctul de lucru va fi la pitesti (arges) iar sediu la Dragasani. Cu ce banca va trebui sa lucrez?
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 14:17, 9 Iulie 2014
Puteti sa depuneti capitalul social unde doriti dvs., nu conteaza decat sa va fie usor accesibila banca respectiva. La depunere se va deschide un cont provizoriu, urmand ca dupa inregistrarea societatii sa mergeti la ei cu toate actele eliberate de ORC, moment in care va vor schimba contul intr-unul permanent. De regula, va vor solicita si un certificat constatator in forma extinsa pe care trebuie sa il solicitati dvs. la Registru. De asemenea puteti opta sa deschideti un cont de capital social la o banca, iar dupa inmatricularea societatii sa va mutati la alta unitate bancara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl debutant bob02008 bob02008 Am facut dosarul si l-am depus la registru comertului. Dupa ce imi va iesi certificatul de inmatriculare, care este urmatorul pas ? (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru infiintare srl, pfa nicutardaniela nicutardaniela Ma intereseaza ce acte nunt nevoie sa deschid un SRL/PFA si institutiile la cre trebuie sa merg sa pot inregistra firma. Astept raspuns. (vezi toată discuția)
Unde fac demersurile ptr deschiderea unu pct de lucru ? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Srl-ul pe care il deschid are sediu social in Arges,dar pct de lucru vreau la Sibiu .Unde depun actele pentru deschiderea pct-ului de lucru !La ... (vezi toată discuția)