avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL debutant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL debutant

Am facut dosarul si l-am depus la registru comertului. Dupa ce imi va iesi certificatul de inmatriculare, care este urmatorul pas ?
Cel mai recent răspuns: bob02008 , utilizator 03:12, 29 Iunie 2014
Mergeti la o banca si deschideti contul de disponibilitati al firmei.
Pregatiti si vizati la ANAF registrele obligatorii ale firmei (consultati un contabil autorizat).

Totusi, ....
In prezent nu se mai depune la ANAF Declaratia 010 (vector fiscal) deoarece aceasta declaratie se transmit de la Registrul Comertului.
Deci e bine sa o depuneti si personal, pentru a fi sigur ca este completata conform dorintelor Dvs. si a avea nr. inregistrare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2014
legalmgm, utilizator
Pai am deschis contul, am varsat capitalul social. mai deschid alt cont ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi contabile MARIA_c MARIA_c Buna ziua Am si eu nevoie de sfatul permanent al unui contabil in legatura cu tot ce inseamna ce face un contabil la o societate. Am un salon de cosmetica ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 newbier newbier Buna ziua.Am deschis un SRL si trebuie sa depun declaratia 010.Problema este ca nu am inca un contabil si NU stiu ce trebuie si ce nu trebuie completat.De ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa infiintarea societatii comerciale Aty80 Aty80 Buna ziua, Am infiintat un SRL ,actele de la registrul comertului deabia mi-au iesit. Intrebarea mea ar fi: ce pasi trebuiesc urmati de acum incolo? De ... (vezi toată discuția)