avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 010

Buna ziua.Am deschis un SRL si trebuie sa depun declaratia 010.Problema este ca nu am inca un contabil si NU stiu ce trebuie si ce nu trebuie completat.De exemplu la vectorul fiscal trebuie sa completez ceva?Si trebuie scrisa de mana sau trebuie completata si printata?Trebuie sa merg personal sa o depun sau poate merge oricine?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: newbier , utilizator 20:09, 30 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La vectorul fiscal se completeaza, cel putin, impozit pe veniturile microintreprinderii, daca prin anexa 1 la cererea de inmatriculare a firmei nu ati completat si partea de obligatii salariale.
Nu conteaza daca este tehnoredactat sau scris de mana, important este sa fie ultima versiune a formularului.
Daca nu poate merge administratorul firmei sau contabilul (si spuneti ca nu aveti, desi ar fi cazul sa incheiati un contract cu unul) cu formularul la ANAF, atunci ar trebui ca persoana care il va depune sa aiba imputernicire din partea administratorului.
Nu uitati sa faceti copii dupa documentele eliberate de registrul comertului.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 anaf FlorinNistor FlorinNistor Buna ziua. Pentru conventii civile se depune declaratia 010 ? (vezi toată discuția)
Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Nu am activitate Adrian UNIC Adrian UNIC Firma am infiintat-o la mijlocul lunii trecute(septembrie),nu am avut nici o activitate pe aceasta,din punct de vedere contabil trebuie sa fac ceva?Mentionez ... (vezi toată discuția)